Aluminium profielen

  • 1 -23 van 109 producten
Hubo staat voor je klaar!

De beste aluminium profielen voor jouw klus

Aluminium profielen plaats je onder andere om een tochtvrije constructie te maken of om bepaalde materialen te omsluiten. Dankzij een tochtvrije constructie kan er minder koude lucht je woning in komen en door materialen te omsluiten voorkom je beschadigingen.
Een aluminium profiel plaatsen is een klus voor de échte doe-het-zelver, maar je kunt het ook laten doen. Het plaatsen van aluminium profielen is een secuur klusje waar verschillende gereedschappen voor nodig zijn. Als er een aluminium hoekprofiel of aluminium u profiel is aangebracht, zijn de materialen achter het profiel beter beschermd. Bovendien kunnen alu profielen ook zorgen voor een mooie afwerking van de vloer. 

Verschillende soorten aluminium profielen

Hubo helpt je bij het vinden van de beste aluminium profielen en heeft verschillende soorten in het assortiment. Heb je advies nodig? Dan helpt ons vakteam met het maken van de juiste keuze.
Er is veel mogelijk met aluminium profielen. Zo zijn aluminium kokers in te zetten voor het maken van maatwerk kasten en zijn de aluminium kokers ook te gebruiken voor het realiseren van een terrasoverkapping. Een aluminium u profiel is ideaal om paneelranden mee te beschermen en een aluminium hoekprofiel kun je gebruiken om een overgang van de ene naar de andere wand te maken. 
Wat is dan het verschil tussen de verschillende alu profielen? Het verschil van de aluminium profielen zit in de vorm. Sommige profielen hebben de vorm van een hoek, terwijl andere profielen een u-vorm hebben.

Hubo helpt: de juiste alu profielen vinden

Hulp nodig? Hubo helpt je met professioneel advies en maatwerk. Zo vind je altijd eenvoudig de juiste alu profielen.