Buxus- & grasscharen

Met onze buxus- en grasschaar hou jij je tuin piekfijn in orde

Een mooi getrimd gazon en een perfect geknipte haag doen je tuin er helemaal anders uitzien. Wanneer je je gras met de handmatige of elektrische grasmaaier te lijf bent gegaan, ga je de kantjes bijwerken met een grasschaar. Hierbij heb je een grote keuze. Kies je voor een grasschaar met accu, een handmatige grasschaar of een grasschaar op steel? Of je kiest voor een grasschaar die tegelijk ook buxus schaar is. Met een buxus heggenschaar hou je je heg perfect in vorm. Voortaan is klussen met een buxus schaar of grasschaar een echt plezier. Hulp nodig? Hubo helpt.

Voor elke klus het juiste materiaal

Ons vakteam staat klaar voor jou om je bij je keuze buxus heggenschaar of grasschaar te helpen. Een elektrische grasschaar maakt het klussen nog aangenamer, vooral als je veel gras te knippen hebt. Een grasschaar met accu is dan weer helemaal geschikt voor op plekken waar geen stroom voorhanden is. En bij een grasschaar op steel hoef je je zelfs niet meer te bukken om je graspartij toch tot in de kleinste hoekjes bij te kunnen werken. In tegenstelling tot een handmatige heggenschaar, zal je veel minder snel moe worden met een elektrische buxus schaar.

De perfecte buxus- en grasschaar vind je bij Hubo

Zoek jij een elektrische grasschaar of buxusschaar die perfect bij jouw werk in de tuin past? Je vindt hem hier. Bestellen doe je gewoon online.