Op zaterdag 1 oktober ontvang je 20% korting op alles*! *exclusief maatwerk. Actievoorwaarden van toepassing.

Multimedia-accessoires

 • 1 -23 van 182 producten
 • Hubo staat voor je klaar!

  We gebruiken dagelijks verschillende soorten multimedia en voor het gebruik van deze multimediaproducten zijn kabels en accessoires nodig. Deze multimedia, -kabels en -accessoires zorgen onder andere voor vermaak én gezelligheid in huis.

  Multimedia installeren, zoals een telefoon of televisie, is een klus voor de echte doe-het-zelver, maar soms is het beter om het te laten doen. De keuze voor zelf doen of laten doen is afhankelijk van je ervaring en wat er allemaal nodig is voor de klus. Het doortrekken van elektra kan soms beter door een elektriciën gedaan worden, terwijl een telefoon installeren met al aanwezige elektra voor veel klussers eenvoudig uitvoerbaar is. 

  Verschillende soorten multimedia, -kabels en -accessoires

  Hubo helpt je bij het vinden van de beste multimedia, -kabels en -accessoires. Weet je het niet helemaal zeker en heb je advies nodig? Ons vakteam helpt je met het maken van een goede keuze. 

  In ons assortiment hebben we naast kabels en accessoires ook multimediaproducten, zoals een huistelefoon. Elektriciteitskabels zorgen dat de toevoer van elektra zonder problemen verloopt en we hebben bovendien ook andere soorten kabels, zoals een coax kabel voor de televisie. 

  Kan ik ook zelf elektriciteitskabels leggen? Elektriciteitskabels leggen is een klus die sommige doe-het-zelvers gemakkelijk oppakken, maar omdat je werkt met elektriciteit is het wel belangrijk dat je precies weet wat je doet. Anders kun je deze klus beter samen doen of laten doen. 

  Hubo helpt: de juiste multimedia, -kabels en -accessoires vinden

  Hulp nodig? Hubo helpt je met het geven van professioneel advies. Zo vind je altijd gemakkelijk de juiste multimedia, -kabels en -accessoires.