Afzetlint

Afzetlint kopen

Rood wit afzetlint, ook wel bekend als afzetband of markeringslint, kan voor diverse doeleinden gebruikt worden. Denk bijvoorbeeld aan het afzetten van verboden of gevaarlijke plaatsen, op de bouwplaats, het uitzetten van een parcours, het afzetten bij een evenement of om aan te tonen dat een geschilderde wand of object nog nat is. Ook voor het kopen van afzetlint ben je bij Hubo aan het juiste adres. 

De voordelen van afzetband

Afzetlint wordt niet voor niets verkocht bij Hubo, omdat het ook vaak door doe-het-zelvers gebruikt wordt. Rood wit afzetlint zorgt niet alleen voor veiligheid, maar dient ook als communicatiemiddel. Afzetband biedt een aantal voordelen. Het is snel te plaatsen, overal aan te bevestigen, verplaatsbaar en het neemt bijna geen ruimte in beslag. Daarnaast is afzetlint enorm sterk en niet rekbaar. En door de gebruikte kunststoffen is het lint extreem trekvast. Het allergrootste voordeel is dat iedereen weet wat deze rood witte linten betekenen.  

Meer dan alleen afzetlint

Bij Hubo kun je natuurlijk veel meer dan alleen afzetlint kopen. Zo hebben we ook verschillende soorten touwen en kettingen voor diverse doeleinden. Kom naar een Hubo bij jou in de buurt en laat je adviseren. Want Hubo helpt!