Fiets smeer- & poetsmiddelen

  • 1 -14 van 14 producten
Hubo staat voor je klaar!

Je fiets poetsen en smeren: goed fietsonderhoud

Wil jij lang met je fiets doen en genieten van een exemplaar dat er netjes uitziet? Kies er dan voor om je tweewieler af en toe schoon te maken en belangrijke onderdelen te smeren. Verwijder roest en vuil met een reinigingsproduct voor fietsen. Breng een beschermend laagje vet of olie aan op materialen die snel door vocht en vuil aangetast raken. Smeer bewegende onderdelen in, want hierdoor loopt alles soepeler en voorkom je voortijdige slijtage. Hubo heeft hiervoor de juiste producten in het assortiment.

Smeer- en poetsmiddelen voor fietsen kopen

Voor fietsen zijn allerhande poets- en smeermiddeltjes in de handel. Rijwielolie is een bekende variant. Het is een goed voorbeeld van een smeermiddel van hoge kwaliteit. Je fiets schoonmaken is essentieel voor goed fietsonderhoud. Fietspoetsmiddelen die hierbij goed van pas komen zijn onder meer kruipolie, poetsolie en ontvettende reiniger. Bij het reinigen van je fiets is het verstandig om poetsproducten te gebruiken die bescherming bieden tegen vuil en roestvorming, zoals teflon spray en vaseline. Voor bewegende onderdelen die gesmeerd en beschermd moeten worden kun je bijvoorbeeld kogellagervet en siliconenspray gebruiken. 

Je fiets schoonmaken en smeren met het juiste middel

Als het op fiets poetsen aankomt, moet je bij Hubo zijn. In onze winkels en webshop vind je hier fantastische producten en fiets accessoires voor. De smeer- en reinigingsmiddelen voor fietsen zijn laag geprijsd en van topkwaliteit. Hiermee kun je snel en eenvoudig je fiets schoonmaken en smeren. Wil je advies of meer informatie? Vraag het onze winkelmedewerkers.