Grasmaaiers

Filter en sortering

  • 1 -20 van 20 producten
Advies over grasmaaiers?

Grasscharen en -trimmers voor een prachtig gazon

De kanten van je gazon hou je mooi bij met een grastrimmer of -schaar. Het gras langs een tuinpad, een bloemperk, struiken of een boom werk je zo netjes af. Met een goede verzorging van de randen ziet je gazon er pas echt goed uit. Hierdoor zul je nog meer genieten van je tuin en terras. Met een schaar of trimmer van Hubo haal je voor een redelijke prijs een degelijk apparaat in huis. 

Graskanten mooi afwerken

Hubo helpt je graag bij het onderhoud van de graskanten van je tuin. Je vind in ons assortiment daarom verschillende producten, zoals grasmaaiers en bladblazers, voor de afwerking van je gazon. Kies bijvoorbeeld voor een elektrische grasschaar voor het knippen langs de randen van je grasmat. Of ga aan de slag met een compacte grastrimmer met accu. Hierbij kan je zonder bukken moeilijk bereikbare plekken trimmen of knippen. Het apparaat is in hoogte verstelbaar, dus geheel aan te passen aan je eigen lichaamslengte. Dankzij de eenvoudige bediening, het lage gewicht en de geavanceerde motor kan je snel en nauwkeurig werken. 

Grastrimmer of -schaar kopen

Gun jezelf het gemak van goed elektrisch tuingereedschap. Een fijne elektrische grastrimmer of een grasschaar met accu maakt het onderhoud van je gazon licht en leuk. De lengte van het gras langs je terras of de borders van je bloementuin kort je hiermee netjes in. Voor een goedkope trimmer of schaar van topkwaliteit en advies bij het bepalen van je keuze is Hubo het juiste adres.