Puinzakken

Puinzakken, snel en efficiënt opgeruimd

Ben jij aan het verbouwen en komen hier afbraakwerken bij kijken? Dan heb je waarschijnlijk heel wat afval dat je wil afvoeren. Onze puinzakken zijn speciaal bedoeld voor het afvoeren van puin, zand, grind en ander afval. Een aantal puinzakken kopen is een kleine investering, maar ze laten je wel efficiënt je werkterrein opruimen. Hulp nodig? Hubo helpt.

Puinzakken van Hubo, echte manusjes van alles

Bij Hubo kiezen wij uitsluitend voor kwaliteit. Onze puinzakken zijn zeer sterk. Daarnaast zijn ze ook zeer praktisch ontworpen. Ze bevatten namelijk een veer. Dankzij deze veer springt de zak in zijn vorm van zodra je hem op de grond plaatst. Zo is hij onmiddellijk klaar om te vullen. De puinzakken hebben sterke draaglussen waardoor je ze bijvoorbeeld met een kraan kunt optillen. Zo wordt het vervoer nog makkelijker.
Er zijn ook heel wat klanten die puinzakken kopen voor de tuin. Tuinafval zoals takken en bladeren blijven mooi bij elkaar als je ze wilt afvoeren. Uiteraard kun je dit ook met een kruiwagen of een grote emmer. Het risico dat je loopt dat de inhoud weg vliegt, is hierbij echter veel groter. En je kunt er veel minder volume in afvoeren. Een puinzak bestellen is zo gebeurd. En zodra je je puinzak niet meer nodig hebt, vouw je hem zeer compact op wanneer je hem terug opbergt.

Een puinzak bestellen? Doe het gewoon online bij Hubo

Als je volop aan het verbouwen bent, heb je misschien niet veel tijd om fysieke winkels te bezoeken op puinzakken te kopen. Doe het gewoon online bij Hubo. Ons vakteam helpt jou je keuze te maken.