Dakreparatie

  • 1 -18 van 18 producten
Hubo staat voor je klaar!

Wanneer is dakreparatie nodig?

Het kan voorkomen dat er een reparatie nodig is aan het dak. Wanneer het dak bijvoorbeeld verouderd is of er een storm is geweest. Een dakreparatie is verschillend bij een schuin of een plat dak. Een plat dak repareren gebeurt voornamelijk als er een lek ontstaat. In dit geval is het natuurlijk van belang dat het dak zo snel mogelijk gerepareerd wordt. Dat kan op verschillende manieren gebeuren, bijvoorbeeld met vloeibare dakreparatie. Dat is een vloeistof die in een of twee lagen wordt aangebracht. Door deze vloeibare dakreparatie wordt het dak weer voor de volle 100% waterdicht gemaakt.

Dakbedekking repareren van het dak

Een plat dak repareren hoeft niet enkel bij een lekkage te gebeuren. Bij een verouderd dak kan het namelijk verstandig zijn om reparaties uit te laten voeren voordat er een lekkage optreedt. Dit zorgt ervoor dat het dak niet de schade van een lekkage kan oplopen. Hiervoor kun je bijvoorbeeld dakreparatie tape gebruiken. Deze dakreparatie tape kun je aanbrengen op gebarsten dakgoten of gebruiken om voegen af te dichten. Hierdoor zullen er minder snel lekkages optreden en zal je dak langer mee kunnen. Een dakbedekking repareren voordat er een lekkage optreedt is dan ook altijd beter.

Hulp nodig bij dakreparatie? Hubo helpt!

Heb je ondersteuning nodig bij het uitzoeken van de juiste dakreparatie materialen? Hubo helpt! Neem contact op met de klantenservice. Het vakteam van Hubo voorziet je van advies op maat voor jouw dakreparatie.