Planten & zaden

  • 1 -23 van 226 producten
Hubo staat voor je klaar!

Planten en zaden bestellen 

Heb je groene vingers en wil je jouw tuin en/of moestuin voorzien van (nieuwe) planten en bloemen? Hoe leuk is het dan om vanaf het begin af aan te beginnen met de zaadjes, zodat je je eigen bloemen, kruiden of planten groot ziet worden? En een bijkomend voordeel: zelf zaden opkweken is eenvoudig en goedkoop. Bij Hubo hebben we een uitgebreid assortiment met zaden voor planten, bloemen, gewassen en grassoorten. Je kunt je planten eenvoudig bestellen in onze webshop of kom naar een Hubo bij jou in de buurt om je zaden of planten daar te kopen. 

Zaden voor de meest uiteenlopende planten en gewassen

In ons assortiment hebben we zaden voor de meest uiteenlopende planten en gewassen. Of je complete tuin nu toe is aan een nieuwe voorjaars- of najaarslook, je grasveld aan vervanging toe is, je wilt starten met een moestuin of je je balkon wilt opvrolijken met vrolijke bloemen: bij ons vind je gegarandeerd de planten en zaden waarnaar je op zoek bent. En het fijne is, bij alle zaden die je bij ons kunt kopen, staat duidelijk aangegeven hoe je ze moet planten en onderhouden. 

Veel meer dan alleen planten en zaden

Maar wij bieden veel meer dan alleen planten en zaden. Ook voor tuinaarde om je planten in te zetten, potgrond om je zaden te laten groeien en voor de juiste meststoffen en voeding zit je bij Hubo helemaal goed. Advies nodig? Laat je adviseren door ons vakteam.