Plissé op maat laten maken en monteren

Wil je met raamdecoratie een sfeervolle uitstraling creëren en vind je het ook belangrijk om met lichtinval te kunnen spelen? Dan zijn plisségordijnen echt wat voor jou. Plisségordijnen zijn verkrijgbaar in diverse varianten en soorten. Van lichtdoorlatend tot verduisterend en in allerlei kleuren.
 

Wil je plissé op maat laten maken en kun je daarbij wel wat hulp gebruiken? Kom dan naar een Hubo bij jou in de buurt of maak direct een afspraak. Bij ons in de winkel laten we je graag kennismaken met de uitgebreide mogelijkheden op het gebied van plisségordijnen. 

Vraag een offerte aan
Plissé voor het raam

Enkele of dupli plisségordijnen

Enkele plisségordijnen bestaan uit één laag stof. Bij deze variant blijven de koordjes om de gordijnen te bedienen zichtbaar. Wil je dat de koordjes onzichtbaar zijn? Dan bieden dupli plisségordijnen, ook wel bekend als honeycomb plisségordijnen een goede oplossing. Deze gordijnen bestaat uit twee stoflagen, waarin de koordjes in het systeem weggewerkt worden. 

Top-down of top-down/button-up plisségordijnen

Plisségordijnen zijn verkrijgbaar in twee varianten:

  • Top-down plissé
    Dit is de standaard variant. Het plisségordijn is eenvoudig open en dicht te doen van boven naar beneden. 
  • Top-down/bottom-up plissé
    Een andere variant is de top-down/bottom-up. Hierbij werkt het gordijn als een soort accordeon. Het plisségordijn kan van boven naar beneden geopend worden, maar ook andersom. 

Kiezen maar

Wanneer je hebt gekozen voor plisségordijnen als raamdecoratie wordt het tijd om keuzes te gaan maken. Worden het bijvoorbeeld enkele top-down plisségordijnen of dupli top-down/bottom-up gordijnen? Maar dan ben je er nog niet. Wil je dat de gordijnen volledig verduisterend zijn, half verduisterend of transparant? En welke kleur past het beste in de beoogde ruimte? Of wil je juist een kleur die eruit springt? Last van keuzestress? Laat je dan adviseren door ons vakteam bij Hubo.

Plisse op maat

Op maat laten maken

Ben je op zoek naar een plisségordijn voor bijvoorbeeld een dakraam of een raampartij in een niet standaard maat? Of wil je het monteren van plisségordijnen graag uitbesteden aan een professional? Bij Hubo ben je aan het juiste adres om jouw plisségordijn op maat te laten maken. Plissé is namelijk voor vrijwel ieder raam geschikt. Wij komen graag bij jou thuis en nemen de juiste maten op. Nadat alles bij ons geleverd is, komen we de plisségordijnen bij jou monteren. Dát is de service die je gewend bent van Hubo.

Vind een Hubo bij jou in de buurt