Sleutels

Sloten en sleutels

Ben je druk aan het klussen in je nieuwe huis en ben je op zoek naar nieuwe sloten voor de buitendeuren? Of moeten de deursloten nodig vervangen worden? Bij Hubo ben je dan zeker aan het juiste adres. Alle cilindersloten en veiligheidssloten zijn gekeurd en voldoen aan alle eisen die je maar kunt verwachten.

Deurslot

Als er één ding toch echt belangrijk is om je veilig te voelen in je eigen huis zijn het toch wel de sloten van de deuren. Met een goed slot op de deur slaap je beter en ben je ook daadwerkelijk een stuk veiliger in je huis. Een goed deurslot kopen is alleen niet zo gemakkelijk als het lijkt. Het slot moet natuurlijk veilig zijn, maar ook nog eens goed bij de rest van je huis passen.

Cilindersloten

De meeste sloten die gebruikt worden voor huizen zijn cilindersloten. Deze sloten hebben een speciale cilinder. Deze cilinder bestaat bijvoorbeeld uit kogeltjes die het slot beschermen. De kogeltjes zullen alleen van hun plaats gaan als daadwerkelijk de goede sleutel in het slot wordt gestoken.

Cilinderslot kopen

Het aanschaffen van een cilinderslot is gelukkig niet heel moeilijk. Je kunt gewoon terecht in ons ruime assortiment van onze online winkel. Ook kun je langskomen in één van de filialen waar we je graag helpen met het vinden van het juiste cilinderslot. Zo weet je zeker dat je je veilig kunt voelen in huis.