Badkamer veiligheid

Filter en sortering

  • 1 -23 van 82 producten
Hubo staat voor je klaar!

Badkameraccessoires voor extra veiligheid

Wil je op een extra veilige manier gebruik maken van je badkamer? Dan kan je bij Hubo kiezen uit meerdere praktische accessoires. Ervaar meer veiligheid en comfort met bijvoorbeeld een toiletbeugel, badgreep, douchekrukje, antislip stickers of een toiletverhoger. Hiermee is het mogelijk je veilig en zeker te bewegen. Voorkom uitglijders en valpartijen. 

Extra steun dankzij een toiletbeugel

Als je wel wat extra steun kan gebruiken om door de knieën te gaan of overeind te komen, is een toiletbeugel of badgreep een uitkomst. Pak de beugel met een hand of twee handen vast en laat je langzaam zakken. Ben je klaar dan hijs je jezelf ook weer omhoog. Een wandbeugel in de badkamer helpt je om steviger te staan en je evenwicht te behouden als je een stap wilt zetten. Hubo heeft daarnaast ook antislip vloermatten en stickers in de collectie, zodat de vloer van je douche of bad minder glibberig is. Verder zitten er toiletverhogers in het assortiment. Hiermee is een laag toilet eenvoudig te verhogen en hoef je minder ver door de knieën. 

Meer zekerheid en comfort met een douchestoeltje

Wil je tijdens het douchen of baden graag zitten? Dat kan met een comfortabele douchekruk, douchestoel of badzit van Hubo. Er zijn verschillende modellen verkrijgbaar. Zo kan je bijvoorbeeld een stabiel douchestoeltje kopen dat in hoogte verstelbaar is. Een rugleuning en brede zitting bieden je het nodige zitcomfort tijdens het douchen. Of wat dacht je van een fijn badzitje? De breedte hiervan is passend te maken voor bijna iedere badkuip.