Schroef- & boormachines

Filter en sortering

Ingebouwde verlichting
Prijs
  • 1 -23 van 57 producten
Hubo staat voor je klaar!

Onze schroefmachines garanderen snel en efficiënt werken

Als je veel klust, dan merk je vaak niet op hoeveel schroeven je nu wel moet indraaien. Je schroeft in hout, metaal of welk type materiaal ook. Telkens opnieuw ga je met je schroevendraaier aan de slag. Als je heel veel schroeven moet indraaien, vergt het wel tijd en kracht om je klus te klaren. Een elektrische schroefmachine helpt jou vanaf nu van dit probleem af. Je neemt hem er telkens bij wanneer je schroeven moet in- of uitdraaien.

Combineer verschillende klussen in één machine

Als je nog geen elektrische klopboormachine hebt, dan kun je overwegen om een schroefmachine én klopboormachine inéén te kopen. Hulp nodig? Hubo helpt. Wij bieden de mogelijkheid om een elektrische schroefmachine te kopen die ook klopt en boort. Zo heb je maar één machine mee te nemen en je hebt meteen heel wat mogelijkheden. En wil je ook op plekken kunnen werken waar geen stroom is? Kies dan voor een accu schroefmachine. Kies daarbij nog een bitset en je kunt zonder zorgen aan de slag.

Een kwaliteitsvolle schroefmachine kopen? Kies voor Hubo

Wij bieden uitsluitend bekende en uitstekende merken schroefmachines aan. Een accu schroefmachine kan heel lang functioneren zonder dat je hem moet opladen. En wil je je schroefmachine ook aan je gordel kunnen hangen? Dan hebben wij voor jou een houder voor een schroefmachine. Vraag gerust informatie over onze schroefmachines. Ons vakteam is er voor jou!