Lakken

1-16 van 401 producten

De enige echte Histor lak, koop je gewoon bij Hubo!

Ben je druk bezig in je nieuwe huis of ben je lekker aan het verbouwen? Dan hoort daar natuurlijk ook een leuk kleurtje bij. Met de bekende lakken van Histor kun je dan zeker uit de voeten! Of het nu gaat om heerlijke exotische kleurtjes of om een blanke of witte kleur. In het online assortiment van Hubo is de keuze reuze. Met meer dan 250 verschillende kleuren is Histor één van de grootste lakspecialisten.

Deuren en meubels weer mooi op kleur

Met keuze uit alle kleuren die je je maar kunt bedenken wordt het lakken van jouw deuren, kozijnen en meubels nog leuker. Kies zelf een leuke kleur uit en laat je verrassen door het eindresultaat. Met de lakken van Histor weet je zeker dat de lak een grote tijd goed zal blijven zitten.

Zijdeglans, Hoogglans of Matte lak

Wat voor soort lak je ook maar zoekt, in ons assortiment is het allemaal te vinden. Of het nu gaat om zijdeglans, hoogglans of matte lak. De kleurenreeksen van Histor zijn erg uitgebreid. Hierdoor is er altijd wel een ideale kleur voor jouw huis en huishouden te vinden. Wanneer je bezig gaat met het lakken van onder andere meubels of deuren in huis raden we je uiteraard ook aan om de juiste kwasten aan te schaffen. Zo weet je zeker dat je jouw lak op een mooie en egale manier op de te lakken artikelen kunt strijken.