Installatiedraad & elektrakabel

Filter en sortering

  • 1 -23 van 102 producten
Hubo staat voor je klaar!

Draadkabel voor de aanleg van elektra in huis

Als je gaat klussen met bedrading voor elektra in je woning, heb je de keuze uit vele soorten draadkabel. Je kunt zeer voordelig stroomdraad kopen bij Hubo. Installatiedraad is een voorbeeld van een draadkabel die binnenshuis zeer veel toegepast wordt, met name voor verbindingen tussen de meterkast en wandcontactdozen. Dit type draad verwerk je netjes en veilig in je interieur middels een installatiebuis of kabelgoot

Van huishoudsnoer tot luidsprekerkabel

Ook huishoudsnoeren kom je overal in huis tegen. Zulke snoeren zijn namelijk perfect om elektrische apparaten in je huis aan te sluiten. Ze zijn soepel en hebben twee of drie aders. Als je een stereo-installatie hebt, gebruik je luidsprekerkabels om de speakers met de versterker te verbinden. Dankzij deze speakersnoeren kun je genieten van je favoriete muziek. Verder vind je onder meer UTP kabels, coaxkabels en signaalkabels in het uitgebreide assortiment van Hubo. Er zijn snoeren verkrijgbaar voor allerlei elektrische installaties, van computer tot wasmachine en van intercom tot televisie. Voor elk soort elektrische verbinding is er kortom een passende oplossing.

Installatiedraad kopen voor een lage prijs

Of het nu gaat om de aanschaf van een aarddraad, een huishoudkabel of een stroomdraad, bij Hubo ben je voordelig uit. Elk type draadkabel is bij ons van de hoogste kwaliteit. Je kunt kiezen uit kabels van verschillende lengtes. Weet je niet zeker welk type draadkabel je nodig hebt? Schiet dan onze medewerkers aan, want zij zijn deskundig en geven je graag een goed advies.