Lijmpistolen

  • 1 -7 van 7 producten
Hubo staat voor je klaar!

Lijmpistool: snel en netjes lijmen

Met een lijmpistool kan je ontzettend veel materialen nauwkeurig en snel aan elkaar lijmen. De lijm in het apparaat wordt vloeibaar door verhitting. Na het aanbrengen van de lijm droogt deze snel op. Dit is reuze handig bij reparaties en het monteren van allerlei objecten. Het lijmpistool vul je met speciale lijmpatronen en vervolgens kan je de lijm precies op de goede plek smeren. Hubo heeft meerdere laag geprijsde lijmpistolen in het assortiment. 

Een lijmpistool gebruiken

Een lijmpistool is te gebruiken voor het vastplakken van vele soorten materialen. Een aantal voorbeelden hiervan zijn glas, kunststof, keramiek en hout. Er zijn varianten verkrijgbaar voor hobbyisten en voor doe-het-zelvers. Het verschil zit in de hoogte van de temperatuur. Lijmpistolen met een lage temperatuur zijn geschikt voor hobbyprojecten, zoals de modelbouw en decoratiewerk. De modellen met een hogere temperatuur zijn extra krachtig en ideaal voor klussen in en om het huis. Denk bijvoorbeeld aan de montage van plinten of het repareren van meubels. 

Goedkoop lijmpistool kopen

Hubo levert diverse voordelige lijmpistolen en de bijbehorende lijmsticks. Je kan hiermee zowel poreuze als niet-poreuze materialen aan elkaar lijmen. Een lijmpistool is een veelzijdig elektrisch gereedschap dat je enorm veel gemak biedt bij het doe-het-zelven. De hoeveelheid benodigde lijm is bijvoorbeeld precies te doseren. Je boekt zo snel het gewenste resultaat en omdat je secuur kan werken, zul je geen last hebben van vervelende lijmresten op je vingers. Op onze website vind je een overzicht van de leverbare lijmpistolen.