Zwembad speelgoed

Zet zwembad speelgoed op je verlanglijstje

Heb je een opblaaszwembad in de achtertuin staan of ga je regelmatig naar het zwembad met de kids? Zet dan opblaasspeelgoed voor in het zwembad op je verlanglijstje. Met opblaasfiguren voor in het zwembad vermaken de kids zich urenlang. Op de opblaasdieren voor in het zwembad kun jij bovendien ook zelf even uitrusten, een drankje drinken of halsbrekende trucs uithalen. Naast dat zwembad speelgoed voor veel plezier zorgt, staat het gezellig in je opblaasbare zwembad.

Verschillend speelgoed en opblaasfiguren voor in het zwembad

Bij Hubo koop je verschillende opblaasfiguren voor in het zwembad. Ga voor het favoriete dier van je kind of voor een grappig voorwerp zoals een reusachtige lolly. Ook de klassieke luchtbedden zijn een aanrader. Op het luchtbed ontspan je optimaal op een warme zomerdag. Daarnaast vind je in ons assortiment een glijbaan voor de kids. Naast speelgoed en opblaasdieren voor in het zwembad, is het verstandig om kleine kinderen zwembandjes om te doen. Met het gebruik van zwembandjes (en door kleintjes nooit zonder toezicht te laten) voorkom je ongelukken.

Opblaasspeelgoed voor in het zwembad en meer

Naast zwembad speelgoed vind je in ons assortiment opblaasbare zwembaden en elektrische pompen. Met een elektrische pomp zet je het zwembad snel en eenvoudig op zodra de zon begint te schijnen. Heb je vragen over de opblaasfiguren voor in het zwembad? Het vakteam van Hubo adviseert je. Zo vind je veel praktische informatie in de productomschrijving, kun je contact met ons opnemen of langskomen in een filiaal voor advies.