Decoratief tuinhout

Tuinhout voor vele toepassingen

De mogelijkheden van tuinhout zijn groot. Met dit fijne materiaal maak je allerlei mooie en handige zaken voor je tuin, zoals een schutting of een vlonder. Ook valt te denken aan houten plantenbakken, een houten zandbak voor de kids, een fraaie pergola of een zelf ontworpen bouwsel. Gebruik tuinhout om je tuin helemaal naar jouw wens in te richten. Hubo heeft een groot assortiment voordelig tuinhout van een goede kwaliteit. 

Goedkoop tuinhout

Het tuinhout in de collectie van Hubo is laag geprijsd en ideaal voor allerlei klussen om en zelfs in huis. Bij tuinaanleg komt dit bouwmateriaal goed van pas om een tuinafscheiding, een tuinhuisje en vele andere constructies te maken. De verschillende planken, palen en deuren zijn op vele manieren te combineren. Tuinhout heeft een natuurlijke uitstraling en geeft sfeer aan je tuin. Je kunt het gebruiken voor functionele en decoratieve toepassingen. Een houten tuinscherm geeft bijvoorbeeld beschutting tegen de wind en een stoere picknicktafel biedt je de mogelijkheid om gezellig buiten te tafelen. Klimplanthekken en plantenbakken kleden je tuin verder aan.

Tuinhout kopen: diverse soorten en maten

Bij Hubo is het mogelijk om zowel in de fysieke winkels als online tuinhout te kopen. Voor goedkoop tuinhout hoef je bij Hubo dus niet de deur uit; we bezorgen het gewoon bij je thuis. Je kunt kiezen uit vele houtsoorten en uitvoeringen. Zo hebben we bijvoorbeeld bamboestokken, matten van wilgenteen en ronde gepunte palen van naaldhout in het aanbod. Creëer hiermee zelf je nieuwe tuinhek, picknicktafel of een ander tuinproject.