Schuttingen

  • 1 -17 van 17 producten
Schutting plaatsen?

Schutting of tuinhek maken

Een schutting of hek om je tuin is een praktische oplossing om snel een tuinafscheiding te creëren. Een houten schutting heeft een natuurlijk uiterlijk, is lekker robuust en gaat lang mee. Schuttingen en hekken zijn bij Hubo in vele uitvoeringen verkrijgbaar. Wees zelf creatief met planken en palen of de handige kant-en-klare schuttingdelen, rasterhekken en rolhekken. Maak je nieuwe afscheiding compleet met een mooie poort of deur. Voor een goedkope schutting zul je bij ons zeker slagen.

Zelf een houten schutting bouwen

Bouw eenvoudig en snel zelf een tuinhek of schutting met het tuinhout van Hubo. Maak je keuze uit de diverse schuttingdelen, tuinschermen en schuttingdeuren. Deze zijn in verschillende houtsoorten, maten, vormen en kleuren leverbaar. Kies bijvoorbeeld voor tuinschermen van naaldhout met een recht model of een toogmodel. Kant-en-klare klare tuinhoutproducten hebben als groot voordeel dat de klus snel geklaard is. Bij schuttingdelen is het bovendien mogelijk om af te wisselen met rasterhekken. Hieraan kun je bijvoorbeeld klimplanten laten groeien. 

Goedkope schutting kopen

Bij Hubo kun je voor weinig geld een schutting kopen. Verfraai je tuin en plaats een stoer schapenhek, een sierlijke schutting van toogschermen of een afscheiding van rietmatten. Ga voor hoog of laag, de keuze is aan jou. Er zijn kortom eindeloos veel mogelijkheden om een geheel eigen uitstraling aan je tuin te geven met een houten schutting of tuinhek. Hubo levert je graag kwaliteitsmaterialen om jouw droomtuin werkelijkheid te maken. Onze medewerkers staan daarom altijd voor je klaar met informatie en advies.