Veilig wonen? Laat Hubo je huis beveiligen

Écht lekker wonen doe je pas, als je je veilig voelt in je huis. Weet jij, hoe je je woning, je spullen en natuurlijk je gezin en jezelf het beste beschermt? Je hoeft er geen kaas van gegeten te hebben. Je hebt ons voor het beste advies.

  Vraag een offerte aan

  Inbraakpreventie – check & stempel 

  • Met een goed buitenslot op de deur ben je er niet. Ook ramen moet je goed kunnen afsluiten. Benieuwd naar de inbraakgevoeligheid van jouw huis? Doe de inbraakcheck en je weet wat je moet doen. 
  • Kies voor braakwerende producten met een SKG logo, één van de eisen om een Politie Keurmerk Veilig Wonen te krijgen. En met dat keurmerk weet je zeker dat je woning optimaal inbraakwerend is. Dat merk je ook aan je verzekering. Klinkt goed? Bij Hubo zijn we vrijwel allemaal preventieadviseur PKVW. Vraag ons naar de eisen voor jouw woning. 


  Brandveiligheid – altijd alert

  • Veilig wonen is ook brandveilig wonen. Zorg voor de juiste melders op de juiste plekken in huis en laat je op tijd waarschuwen bij brand en te hoge concentraties koolmonoxide. 
  • Geef elektrische apparatuur en hun bedrading de ruimte en verklein de kans op oververhitting. Zet ook zo veel mogelijk apparaten uit als je weggaat (stand-by telt niet!). 
  • Haal een goede poeder- of schuimbrandblusser in huis en vergeet niet deze jaarlijks te laten controleren. 
  • Een blusdeken is je beste keukengerei wanneer de vlam in de pan slaat: hiermee dek je de pan goed en snel af. Let op: voorkom steekvlammen, blus een brandende pan nóóit met water.


  Kind en veiligheid – voorkom leed bij groot en klein

  • Klein en groot kinderleed ontstaat nog altijd het vaakst in en om het huis. Toch kun je veel voorkomen met een paar relatief simpele maatregelen: met kindersloten op keukenkastjes vol schoonmaakmiddelen, bijvoorbeeld. En met stopcontactbeveiligers, deurstoppers, traphekjes en stoothoekjes. We hebben het allemaal voor je.

  De snelste weg naar veilig wonen? Je huis laten beveiligen door Hubo in 3 stappen

  Denk je nu “Leuk al die tips, maar pfff”? Je kunt je huis ook laten beveiligen door Hubo. Gewoon een kwestie van deze drie stappen volgen: 

  Stap 1: 
  Wandel met je vragen en wensen onze winkel binnen. Wij zorgen voor koffie, de vakkennis en een groot assortiment producten om uit te kiezen. Nieuwe sloten? Een slim camerasysteem? Rookmelders? Je huis kindproof maken? Zeg het maar.

  Stap 2:
  We weten wat je wilt en wat je nodig hebt voor je woning. Met ons voordelige maatwerk plan weet jij precies waar je aan toe bent. 

  Stap 3:
  Is het plan compleet en alles check? Dan maken we direct een afspraak om alles professioneel en snel bij je thuis te monteren.

  Tot zo bij de Hubo bij jou in de buurt!
   

  Benieuwd naar de prijzen en montage?

  Vraag een offerte aan