Netwerk- & kabeldozen

  • 1 -23 van 45 producten
Hubo staat voor je klaar!

Sluit je apparatuur aan met een kabeldoos

De kabeldoos is ideaal om meerdere apparaten tegelijk aan te sluiten. De kabeltjes worden netjes in de doos gescheiden en krijgen ieder een eigen uitgang, zodat ze ook weer bij de juiste apparaten komen. Een kabeldoos is altijd handig voor het installeren van verschillende elektra, zoals lampen en dergelijke. Een netwerkdoos is weer handig als je een netwerk voor je computer en server aanlegt.

Voor iedere klus een kabeldoos

Bij het installeren van elektra maak je gebruik van verschillende kabeltjes. Om deze netjes en overzichtelijk af te werken ‘schiet’ je deze kabels door pvc buisjes door naar de kabeldoos. Vanuit de kabeldoos verdeel je eenvoudig de kabeltjes naar de elektra die je ermee wil verbinden. Daarnaast is het veel makkelijker om zo kabeltjes netjes en zorgvuldig weg te werken. Een kabeldoos voor buiten is tevens waterdicht. De kabeldoos voor buiten maakt het mogelijk om buiten elektra veilig en gemakkelijk aan te leggen. Bijvoorbeeld voor een vijver met fontein of de spotjes in het gras. Daarnaast zijn er verschillende kabeldozen die passen bij je interieur. Binnen kies je bijvoorbeeld voor een kabeldoos in zwart of wit. Een kabeldoos zwart valt buiten minder op. 

Ga je een netwerk in huis of op kantoor aanleggen? Met een netwerkdoos leg je dit heel netjes en gemakkelijk aan. Je gebruikt de netwerkdoos vooral voor het leiden van netwerkkabels voor bijvoorbeeld internet en printers.

Hubo helpt met kabel- en netwerkdozen

Hulp nodig? Hubo helpt met het aanleggen van elektra door middel van een kabeldoos of netwerkdoos. Ons vakteam staat klaar voor een goed advies voor elektra-installatie.