Koevoeten

Een koevoet, het hoort in elke gereedschapskist

Eigenlijk zou er in elke gereedschapskist of materiaalkast een koevoet moeten aanwezig zijn. Deze tool is niet alleen nuttig bij het verwijderen van krammen en spijkers, je voert er ook sloopwerken mee uit. Denk maar aan het weghalen van planken. Het kan in bepaalde omstandigheden zelfs als breekijzer dienen. De vraag is natuurlijk welke koevoet te kopen. Als je een koevoet gaat kopen, bekijk dan zeker de afmetingen en de vormen. Hulp nodig? Hubo helpt.

Welke koevoet kopen?

Wanneer je een koevoet gaat kopen, bekijk dan goed de specificaties. Bij Hubo krijg je altijd topkwaliteit. Wij werken immers met gerenommeerde merken die hun diensten al lang bewezen hebben. Voor elk type klus heb je de geschikte koevoet of breekijzer nodig. Bij ons assortiment handgereedschap vind je heel wat tools die eventueel een koevoet zouden kunnen vervangen. Maar wij raden dit niet aan, want als je niet het juiste materiaal gebruikt, kun je het beschadigen. Wij hebben brede en smallere exemplaren. Smalle uitvoeringen bieden meer mogelijkheden als je in kieren of smalle openingen spijkers wilt weghalen. Daarnaast kies je tussen koevoeten met een rechte of met een gebogen schacht. Een model met gebogen schacht geeft meer mogelijkheden omdat de kracht die je overbrengt, groter is.

Een koevoet nodig? Koop het bij Hubo

Je hebt een bepaalde klus en je wilt hiervoor een koevoet? Of je zoekt een universele koevoet die je voor diverse klussen kunt gebruiken? Ons vakteam helpt jou kiezen. Bestel hier gewoon online en binnenkort zit jouw koevoet in je toolbox.