Aluminium jaloezieen

  • 1 -23 van 36 producten
Hubo staat voor je klaar!

Aluminium jaloezieen: duurzame raambekleding op maat

Aluminium is een populaire keuze voor jaloezieën. Dit heeft alles te maken met de warmtewerende eigenschappen van het materiaal. Aluminium jaloezieen laten ook geen licht door en werken daarnaast isolerend. Dit betekent dat veel minder warmte je huis verlaat. Een ander belangrijk voordeel is de vochtbestendigheid. Als gevolg hiervan zijn ze ook gemakkelijker te reinigen dan bijvoorbeeld houten jaloezieën. 

Welke aluminium jaloezieen kies je?

Het aanbod aluminium jaloezieen is onder te verdelen in horizontale en verticale jaloezieën. Naast standaard kleuren en afwerkingen behoren ook vele extra's tot de mogelijkheden. Bij aluminium jaloezieën 50mm is een ladderband toe te voegen en dit heeft als voordeel dat je een ladderkoord verbergt. Wil je zelf de hoeveelheid licht reguleren en zoek je daarnaast stijlvolle en duurzame raamdecoratie? Met aluminium jaloezieën 50mm heb je goud in handen.

Krijg ondersteuning bij het bevestigen van je jaloezieën

In je zoektocht naar aluminium jaloezieen ga je natuurlijk voor de scherpste prijs. Daarnaast wil je ook jaloezieën op maat en dit is uiteraard mogelijk. Bij ons bepaal je bijvoorbeeld hoe de bedieningszijde eruitziet, maar ook de breedte van de aluminium lamellen en het type ladderband. Op die manier koop je altijd aluminium jaloezieen die aan al je wensen voldoen.

Hulp nodig? Ons vakteam helpt bij het inmeten en bevestigen van aluminium jaloezieen. Je bent dus altijd verzekerd van een smaak- en stijlvol interieur.