Vloeren

Vloeren

Nieuwe vloer?

Geen tijd of zin om een nieuwe vloer te leggen? Geen punt. Wij leggen de vloer bij je thuis!

Kom langs en bespreek samen met onze vakmensen de wensen voor jouw vloer. Voor iedere ruimte, voor ieder gebruik en voor ieder budget. Hierna leggen onze vakmensen de vloer netjes bij jou thuis.

Dit is hoe het werkt:
Jij komt gezellig langs in onze winkel en neemt ons mee in je wensen voor je nieuwe vloer. De koffie staat klaar. Samen komen we tot een stijl, ondervloer en een keuze voor de plint.

Is alles naar wens? Dan geef jij je akkoord. Onze vakmensen leggen zo snel als ze kunnen de vloer bij jou thuis.

In 5 stappen naar jouw vloer

1. Kies je stijl

Ieder huis en ieder mens heeft een eigen stijl. Zo geeft een klassieke visgraatvloer een andere uitstraling aan je ruimte dan een strakke PVC vloer. Voor elke stijl en voor ieder gebruik hebben wij een vloer. Onze vakmensen helpen je met het kiezen van een vloer die past bij jouw stijl.

Bekijk voorbeelden van PVC- en visgraatvloeren.

visgraat
visgraat
laminaat

2. Bepaal je situatie

In een flat of appartement maak je andere keuzes dan in een woonkamer op de begane grond. Ook het gebruik van de ruimte is van belang. Hoe intensief gebruik je de vloer? Ligt de vloer in een vochtige ruimte, zoals de keuken of badkamer, of juist niet?

Een woonkamervloer word intensiever gebruikt dan een slaapkamervloer.

badkamervloer
slaapkamervloer
slaapkamervloer
woonkamervloer

3. Kies je ondervloer

Een ondervloer heeft verschillende functies. De belangrijkste is het verlengen van de levensduur van je vloer, want iedere oneffenheid op de ondervloer is terug te zien in de vloer. Vocht veroorzaakt vlekken, slechte isolatie levert koude voeten op en een niet egale vloer hobbels. Voor elke situatie is er een ondervloer beschikbaar. 

Bij Hubo vind je verschillende ondervloeren.

ondervloerfolie
zachtboard

4. Kies de juiste plint

Een plint zorgt voor een fraaie afwerking van je vloer. Laminaat leg je bijvoorbeeld nooit helemaal strak tegen de muur, waardoor een afwerking altijd nodig is. Afhankelijk van je smaak en mogelijkheden kies je een plint. Dit is een plakplint of een hoge plint. 

Ga je voor een plakplint of een hoge plint. Beiden zijn mogelijk bij Hubo.

plint
vloerplint
muurplint
plinten

5. Kies voor gemak

Onze vakmensen staat altijd voor je klaar. Ze geven je advies over praktische zaken, stijl en leggen de vloer bij je thuis. Lekker makkelijk!

Ons vakteam komt bij jou thuis de vloer opmeten, maken en leggen.

leggen
monteren
opmeten

3 redenen voor een vloer van Hubo

1. Je ontwerpt je eigen vloer
Met de vloerdesigner ontwerp je in een paar stappen je nieuwe vloer. Je selecteert de ruimte, maakt een keuze in materiaal, groef, gebruikersklasse, dikte, hoek van leggen en garantie.

2. Je krijgt de allerbeste service (cliché, maar waar)
Of je nu twee linker- of rechterhanden hebt: iedereen is welkom. Wij adviseren je niet alleen over alle mogelijkheden van een nieuwe vloer, onze montageservice legt desgewenst de vloer bij jou thuis. Dan hoef je zelf dus niets meer te doen. Er zit dan ook geen externe partij tussen, maar altijd het vertrouwde gezicht van de Hubo bij jou uit de buurt.

3. Onze klusdienst bestaat al bijna 50 jaar!
Dat telt. Ze weten hoe ze een ondervloer, vloer en plint plaatsen. Het is routine én vakwerk. Denk maar niet dat ze jouw vloer niet serieus nemen: elke situatie is anders en verdient  evenveel aandacht.

Brengen jullie plinten aan?

Ja, we zagen ze zelfs in verstek. We hebben overzetplinten om kabels achter weg te werken en enorm veel kleuren, passend bij elke vloer.

Welke kleuren vloer kun je uit kiezen?

Eiken in zes kleuren: lichtgrijs eiken, lichtbruin eiken, rustiek eiken, platina eiken, goud eiken, zomer eiken, winter eiken en licht eiken. Deze kleuren hebben we ook in vinyl kliklaminaat. Ga voor alle kleuren hier naar onze vloerendesigner.

Leggen jullie PVC vloeren?

Ja. We leggen vrijwel alle vloeren. Daarnaast verzorgen we ook de ondervloer en de plint.

  • Vloeren
  • Vloeren
  • Vloeren
  • Vloeren
  • Vloeren
  • Vloeren