Sleutels

Sleutels: vind de juiste sleutel voor je huis

Goede sleutels zijn onmisbaar in en rondom huis. Je wilt je woning goed kunnen afsluiten en natuurlijk is het altijd handig om een reservesleutel tot je beschikking te hebben. Naast een voor- en achterdeursleutel, sluit je vaak ook kasten af. Dit is onder andere mogelijk met een universele sleutel. Of je nu een sleutel voor je huis nodig hebt of een universele sleutel voor kasten, wij hebben het allemaal. Doe direct inspiratie op in ons veelzijdige assortiment.

Laat reservesleutels maken in onze winkel

Ben je regelmatig je sleutel kwijt? Naast de verkoop van universele sleutels en huissleutels hebben we ook een eigen sleutelservice. Wij maken van allerlei soorten sleutels een reservesleutel: voor je woning, fiets, auto, caravan of kast. Speciale wensen bespreek je altijd met een van onze adviseurs. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in sloten en sleutels en daarom is het altijd zinvol om bij ons je aankoop te doen.

Sleutel kopen? Hubo helpt!

Heb je op korte termijn een extra sleutel nodig of ben je specifiek op zoek naar een universele sleutel? Of is je huidige sleutel kapot en heb je een ander exemplaar nodig? Dan zit je in onze winkel goed, want bij ons profiteer je van allerlei soorten sleutels en een eigen sleutelservice. 

Hulp of advies nodig in je zoektocht naar een (reserve)sleutel? Ons vakteam staat klaar en biedt optimale ondersteuning bij je aankoop.