Tackers

  • 1 -6 van 6 producten

Tacker: maak materialen aan elkaar vast

Papier is gemakkelijk aan elkaar te nieten met een gewone nietmachine. De tacker is er speciaal voor het nieten van dikkere materialen. Met het nietpistool wordt er een nietje in het materiaal geschoten. Er is bijvoorbeeld een nietmachine voor hout, maar je komt de tacker ook tegen bij het stofferen van stoelen en banken. Zoek je een elektrische nietmachine of een tacker op accu? Dan zit je in onze winkel helemaal goed, want wij hebben een veelzijdig aanbod elektrisch gereedschap.

Wat zijn de voordelen van een elektrische nietmachine?

Een nietpistool of tacker op accu levert altijd voordelen op. Je hoeft slechts weinig kracht te zetten tijdens het nieten, want dit is met één druk op de knop te regelen. Daarnaast kan je doorlopend blijven werken en dus is een klus altijd snel geklaard. Ga daarom voor een nietmachine voor hout of een ander soort materiaal. Kom je er niet uit? Je kan altijd advies vragen aan een van onze specialisten. 

Nietpistool kopen? Hubo helpt!

Op zoek naar een elektrische nietmachine voor het nieten of spijkeren van hout of andere materialen? Kies voor een professioneel nietpistool uit onze winkel en verzeker je van hoogwaardige kwaliteit tegen een scherpe prijs. 

Hulp nodig bij het gebruik van een tacker? Ons vakteam biedt altijd uitkomst. Indien gewenst demonstreren wij het gereedschap zodat je precies weet wat je moet doen om alle voordelen maximaal te benutten.