Stalen deur laten plaatsen

Wie zijn woning een moderne make-over wil geven, kiest er vaak voor om een of meerdere stalen deuren te laten plaatsen. Die zijn op dit moment helemaal trendy. En dan vooral in de kleur zwart. Bang dat jouw zwarte stalen deur over een aantal jaar ‘uit’ is? Wees gerust: je kunt deze deuren prima met een andere kleur laten overspuiten. Bijvoorbeeld wit. Dan krijgt je woning in plaats van een moderne, stoerdere uitstraling een lichtere, meer landelijke sfeer. Zo lijken je stalen deuren met een eenvoudige aanpassing dus compleet anders en weer helemaal nieuw.

Vraag een offerte aan

Stalen deuren gaan tot 50 jaar mee

Voor zo’n stalen deur betaal je wat meer dan voor een gewone binnendeur. Dit komt door het materiaal. Dat kost wat meer, maar het is dan ook superdegelijk! En dat zwarte ‘verflaagje’ wat tegenwoordig op de meeste stalen deuren zit? Dat blijft ook jarenlang goed. Het is namelijk geen verf, maar poedercoating. De voordelen hiervan zijn:

  • Je deuren zijn jarenlang beschermd
  • Je hoeft jouw stalen deuren niet te verven

Wie ervoor kiest om stalen deur te laten maken en plaatsen, kiest dus voor jarenlang plezier van stevige én duurzame deuren.

Bij Hubo kun je stalen deuren laten maken

Door de grote vraag naar stalen deuren zijn er inmiddels legio aanbieders. Logisch als je even goed wilt oriënteren om te ontdekken wáár je jouw stalen deuren wilt laten maken. Beelden zeggen meer dan woorden. Daarom adviseren wij je om gewoon eens even lekker rond te neuzen in één van onze winkels óf online op Hubo.nl. Goed om te weten: wij staan bekend om 2 dingen:

1. Bij ons krijg je maatwerk: wij maken jouw stalen deuren dus op maat
2. Bij ons profiteer je van extra services: wij meten, maken en monteren jouw stalen deur voor je
 

Benieuwd naar de prijzen en montage?

Vraag een offerte aan