Taatsdeur op maat laten maken

Het is een ware trend in interieurland: de taatsdeur. Een taatsdeur is een deur die in boven- en onderzijde van de deur verankerd is met een scharnier. De deur valt niet (zoals de meeste deuren) in een deurkozijn, maar in een afgewerkte sparing. Omdat de scharnierpunten van de taatsdeur zich zowel in de vloer als in het plafond bevinden, kunnen de vloer en het plafond volledig doorlopen tussen twee ruimtes. En dat geeft een industrieel en ruimtelijk effect. Wil jij zo’n gave taatsdeur in jouw woning? Laat deze op maat maken door Hubo. Dat is niet alleen makkelijk, maar geeft ook de zekerheid van een prachtig resultaat. Uiteraard geheel naar jouw smaak!

Vraag een offerte aan
Taatsdeur op maat - Hubo

Jouw taatsdeur, jouw keuzes

Bij Hubo hebben we een belangrijke regel: jij bepaalt alles, wij regelen alles. Je kunt bij ons dus allerlei keuzes maken op het gebied van stijl, kwaliteit, afwerking, veiligheid en comfort, ook als je een taatsdeur op maat door ons wilt laten maken. Moeite met kiezen? We adviseren je graag over de mogelijkheden. En uiteraard maak jij uiteindelijk de keuze.

Een taatsdeur op maat laten maken: hoe werkt het?

Interesse om een taatsdeur op maat te laten maken door ons vakteam? Kom naar een Hubo-winkel bij jou in de buurt. Onder het genot van een kop koffie bespreken we graag jouw wensen en zoeken we samen naar de perfecte oplossing. We komen vervolgens bij je thuis om alle maten voor jouw nieuwe taatsdeur op te meten. Als de maten verzameld zijn, gaan we aan de slag met het ontwerp van je deur. Tevreden? Dan komen we opnieuw langs voor de montage. Nog wat dingen die aangepast moeten worden? We gaan door tot jij 100% tevreden bent. Na jouw akkoord vindt de montage zo snel mogelijk plaats.

Vraag een offerte aan of neem contact met ons op

Je kunt bij ons geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Na aanvraag ontvang je deze zo snel mogelijk. Vragen? Bezoek een van onze vestigingen of neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt. We helpen je graag.

Vraag een offerte aan