Haken & kapstokken

 • 1 -23 van 40 producten
 • Hubo staat voor je klaar!

  Kapstokken: voor al je jassen, tassen en mutsen

  Alle jassen in huis keurig ophangen? Dit doe je dankzij een kapstok aan de muur of een staande kapstok. Zodra je thuiskomt hang je je jas aan de kapstok in plaats van over de bank of stoel. Met een divers aanbod aan kapstokken is er ook voor jouw gang of hal een geschikte kapstok te vinden. Ga voor een houten kapstok voor een landelijke sfeer of kies een zwarte kapstok als je iets zoekt voor een industrieel interieur. 

  Wat voor kapstok kies je?

  Kapstokken zijn er in allerlei uitvoeringen en modellen. De wandkapstok bevestig je aan de muur met schroeven. Hij staat niet in het zicht en je houdt alles overzichtelijk en opgeruimd. Heb je een grote gang of hal of wil je liever geen kapstok aan de muur? Laat dan je oog vallen op een staande kapstok. Kies bijvoorbeeld voor een houten kapstok of zwarte kapstok. Hij geeft iedere entree een stijlvolle uitstraling zodat gasten zich altijd welkom voelen in je huis.

  Kapstok monteren? Hubo helpt!

  Of je nu kiest voor een wandkapstok of staande kapstok, iedere kapstok is van de allerbeste kwaliteit. Vind er eentje die past bij jou en je interieur. Houd altijd de sfeer in een gang of hal voor ogen. 

  Vind je het vervelend om zelf een wandkapstok te monteren en heb je hulp nodig? Ons vakteam staat klaar met advies en ondersteuning. Zelfs bij montage van een kapstok aan de muur.