Zandbakken

Perfect cadeau voor peuters en kleuters

Een zandbak is het perfecte cadeau voor alle peuters en kleuters. Veel kids doen namelijk niets liever dan in zand wroeten, knoeien en zichzelf vies maken. Met behulp van schepjes, emmertjes en ander buitenspeelgoed zal jouw kleintje zich prima vermaken in de zandbak. In het assortiment van Hubo vind je onder andere een zandbak van hout, een schelpen zandbak of een zandbak schildpad.

Zandbak van hout of zandbak van plastic

Een zandbak van hout is duurzaam en staat mooi in de tuin. Een zandbak van plastic, zoals de schelpen zandbak of zandbak schildpad, heeft als voordeel dat je hem makkelijk schoonhoudt. In de zomer vul je de zandbak van plastic eventueel met water als je een klein zwembad voor je kind wilt creëren. Kies voor een zandbak met deksel als er veel katten in de buurt rondlopen. Een zandbak met deksel sluit je en laat je gewoon buiten staan, zonder het risico te lopen dat de zandbak vies wordt.

Zandbak neemt weinig ruimte in beslag én biedt veel speelplezier

Een zandbak neemt weinig ruimte in beslag én biedt urenlang speelplezier. Ook voor mensen met weinig ruimte is dit buitenspeelgoed dus een aanrader. Heb je wel voldoende ruimte in de tuin? Breid de speelplaats dan uit met bijvoorbeeld een schommel en speelhuisje. Je kind zal zich uren buiten vermaken. Hulp nodig? Het vakteam van Hubo vertelt je meer over de verschillende soorten zandbakken en buitenspeelgoed.