Zekeringen & groepenkasten

  • 1 -14 van 14 producten
Hubo staat voor je klaar!

Groepenkast voor veilige verdeling stroom

De groepenkast, ook wel verdeelkast of stoppenkast genoemd, is een verdeelinrichting voor de elektrische stroom in je woning. Je vindt deze installatie in de meterkast. De groepenkast is verbonden met de aansluitkast en elektriciteitsmeter van de netbeheerder. Zo’n kast is in vele uitvoeringen leverbaar. Bij Hubo koop je eenvoudig en snel een nieuwe groepenkast van hoge kwaliteit.

Je groepenkast compleet vervangen

Als je een ouder huis hebt, kan het nodig zijn om de groepenkast compleet te vervangen. Soms voldoet een oude stoppenkast niet meer of heb je uitbreidingen of een voorziening voor krachtstroom nodig. In zulke gevallen is het meestal raadzaam een nieuwe groepenkast te installeren. Hiervoor dien je goed na te gaan hoeveel groepen je nodig hebt en welke apparatuur je wilt kunnen aansluiten. Ook de afmetingen en het aantal fasen zijn van belang. Op basis hiervan kun je bepalen welke groepenkast je nodig hebt. Je wilt straks immers veilig van al je elektrische apparatuur kunnen genieten. Het gebruiken van meerdere apparaten tegelijkertijd, zoals een wasmachine, vaatwasser en elektrisch fornuis, moet geen problemen geven.

Een degelijke stoppenkast kopen bij Hubo

Via Hubo kun je voordelig een groepenkast bestellen. Ook schakelaars, zekeringen, drukzadels en diverse andere onderdelen en elektra zijn bij ons verkrijgbaar. We verkopen een groot assortiment bevestigingsmateriaal, installatiemateriaal en toebehoren voor diverse typen stoppenkasten. Hiermee kun je de verdeelkast op een veilige manier aansluiten. Wil je een groepenkast kopen, maar wens je vooraf meer informatie en advies? Onze medewerkers staan voor je klaar en helpen je graag.