Veilig wonen

Filter en sortering

  • 1 -23 van 185 producten
Waar en hoe plaats je een rookmelder?

Veilig wonen is belangrijk

Als je thuis bent, wil je je veilig voelen. Dit is dan ook voor veel huishoudens erg belangrijk. Door slim veilig te wonen, kun je veel problemen voorkomen. Dit kun je bewerkstelligen door bijvoorbeeld nieuwe cilindersloten te plaatsen of alarmsystemen op te hangen. Hierin is het belangrijk dat er een politiekeurmerk aanwezig is op de producten. Hubo helpt je hier mee. Alle producten zijn namelijk voorzien van de beste kwaliteit en de juiste keurmerken.

Het veilig wonen keurmerk

Het politiekeurmerk veilig wonen is erg belangrijk om de kwaliteit van een beveiliging te toetsen. Het zogenoemde pkvw geeft je de garantie van een goede beveiliging. Slim veilig wonen kent dan ook veel verschillende facetten. Het veilig wonen keurmerk is een keurmerk voor huizen die voldoen aan deze verschillende facetten omtrent inbraakpreventie en sociale veiligheid. Hoe langer een inbreker nodig heeft om binnen te komen, hoe minder de kans van slagen zal zijn. Daarnaast zorgt het pkvw ook voor een afschrikkende werking. Als je bijvoorbeeld camera's hebt hangen, zullen de inbrekers minder snel hun slag proberen te slaan. De kans op een geslaagde inbraak neemt met het politiekeurmerk af met wel 80%. Dat is natuurlijk wel de moeite waard voor je woning!

Hubo helpt je voor veilig wonen

Heb je hulp nodig? Hubo staat voor je klaar met professioneel advies en maatwerk. Door de veelzijdige kennis omtrent veilig wonen, weet je zeker dat je goed zit bij Hubo.