Raamhor laten maken en plaatsen

Wil je die zoemende muggen en andere beestjes buiten houden? Goed idee! Bij Hubo kun je een raamhor laten maken en plaatsen. Zeg maar gedag tegen die muggenbulten en vervelende vliegen in je woning.

Vraag een offerte aan
Raamhor op maat

Beestjes blijven voortaan buiten

Zeker in de zwoele zomermaanden, als je jouw woning wilt laten doorwaaien, vliegt er vaak van alles naar binnen. Muggen, vliegen, wespen, kevertjes. Vervelend, want alleen al dat gezoem van één mug kan zorgen voor slapeloze nachten. Voorkomen is in dit geval beter dan genezen. Met een raamhor houd je die beestjes makkelijk buiten en kun je de ramen zorgeloos openzetten om het in huis te laten afkoelen. Kies daarom voor een raamhor: voor een draairaam, kiepraam óf dakraam. De juiste maat voor jouw huis? Die is altijd beschikbaar. Je kunt bij Hubo naast een raamhor laten plaatsen namelijk óók een raamhor laten maken. Op maat!

Raamhor laten plaatsen?

Voordat je een raamhor laat maken en plaatsen, kies je welke soort hor jij graag wilt. Er zijn rolhorren, plisséhorren, inzethorren en vaste horren. De voor- en nadelen van de soorten horren op een rijtje:


Rolhorren voor dakramen en draai- en kiepramen: 

  • Het voordeel: rolhorren zien er fraai uit en je kunt ze makkelijk bedienen als je tot de bovenkant van het raam kunt reiken.
  • Het nadeel: bij een hoog raam is het voor kleinere mensen lastig om de hor naar beneden te rollen.


Plisséhorren voor dakramen en draai- en kiepramen:

  • Het voordeel: plisséhorren kun je makkelijk bedienen. Je schuift de hor van links naar rechts, of andersom, open en dicht. Daarvoor hoef je niet sterk te zijn of op een krukje te klimmen. Deze moderne raamhorren zorgen door het materiaal voor een frisse uitstraling.
  • Het nadeel: niet van toepassing.


Inzethorren voor draai- en kiepramen: 

  • Het voordeel: deze raamhor zet je erin als het nodig is. Bijvoorbeeld in de zomermaanden. Is de raamhor verder niet nodig? Dan haal je hem uit het raam.
  • Het nadeel: als je de raamhor niet in het kozijn zet, zul je hem moeten opbergen.


Vaste horren voor draai- en kiepramen

  • Het voordeel: de hor zit altijd in je raam. Je hoeft hem niet zelf naar beneden te rollen of erin te zetten. Zo houd je insecten altijd buiten de deur.
  • Het nadeel: de hor zit altijd in je raam. Elk voordeel heeft zijn nadeel, zullen we maar zeggen. Doordat hor vastzit, kun je niet het raam openzetten om bijvoorbeeld je beddengoed uit het raam te hangen.

Hubo voor het meten, maken en plaatsen

Soort raamhor gekozen? Dan kun je verder achteroverleunen. Wij zorgen voor het meten van je raam, het laten maken van de raamhor én het plaatsen van de hor. Zodat jij al die beestjes voortaan buiten de deur houdt. Kijk je daarnaar uit? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan.

Benieuwd naar de prijzen en montage?

Vraag een offerte aan