Touwen

  • 1 -23 van 23 producten
Hubo staat voor je klaar!

Touw kopen

Het soort klussen waarvoor je touw nodig hebt, is eindeloos. Je gebruikt touw voornamelijk om materialen stevig mee bij elkaar te binden. Maar je kunt het ook gebruiken om bijvoorbeeld overspanningen mee te maken, producten mee op te hangen of onderdelen mee vast te zetten. Of wat dacht je van touw waarmee je een ladder voor een boomhut maakt? Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt er touw voor gebruiken. 

Wat zijn de kenmerken van touw?

Je kunt allerlei soorten touw kopen en al deze varianten hebben allemaal hun eigen kenmerken. Neem bijvoorbeeld jute touw: een van de soepelste en zachtste touwen die je kunt kopen. Toch kun je ervan uitgaan dat alle touwen over het algemeen zeer sterk en flexibel zijn. Het verliest niet zomaar zijn kracht en breekt ook niet snel af. De meeste soorten touw zijn bovendien gemaakt van natuurlijke materialen, waardoor ze niet schadelijk zijn voor het milieu. Al deze redenen maken dat touw een van de populairste materialen is om te gebruiken bij klussen binnen- en buitenshuis. 

Welk touw moet ik kopen?

Weet je niet goed welk touw je moet kopen? Of vind je het prettig om advies te ontvangen over de toepassing van touw bij jouw klus? Het vakteam van Hubo helpt. Je kunt bij ons terecht met al je vragen.