Op zaterdag 1 oktober ontvang je 20% korting op alles*! *exclusief maatwerk. Actievoorwaarden van toepassing.

Zwembaden

Filter en sortering

Prijs
 • 1 -15 van 15 producten
 • Hubo staat voor je klaar!

  Verkoeling nodig? Met een zwembad van Hubo koel je snel af!

  De zomer is weer in het land. Hoogtijd weer om een zwembad in je tuin te zetten en lekker te genieten van de verkoeling. Bij Hubo hebben we tal van oplossingen op het gebied van zwembaden. Of je nu juist een groot opzetzwembad of een iets kleiner opblaasbaar zwembad in de tuin wil. Wij hebben het allemaal.

  Bestway zwembaden voor iedereen

  In ons assortiment hebben we gekozen voor zwembaden van het merk Bestway. Deze zwembaden zijn van hoogwaardige kwaliteit en voldoen aan alle eisen die je maar kunt stellen aan een zwembad. Daarnaast zijn alle zwembaden in ons online assortiment uitvoerig getest door zowel de fabrikant als door ons personeel. Zo weten we zeker dat we je een goed en hoogwaardig kwaliteitsproduct verkopen. En dat doen we dan ook nog weer voor een eerlijke prijs!

  Zwembadbenodigdheden? ook die koop je bij Hubo!

  Ook wanneer het gaat om de andere benodigdheden die je nodig zult hebben voor je zwembad ben je bij Hubo aan het juiste adres. Of het nu gaat om filters voor de pomp, chloortabletten of reparatiesets. Bij ons kun je het direct meenemen in je bestelling. Vervolgens kun je er via onze website voor kiezen of je het in één van onze filialen komt afhalen of je zwembad gewoon thuis laat bezorgen. Kun jij alvast bedenken waar die precies moet komen te staan en de voorbereidingen treffen.