Buiten muurverf

1-11 van 11 producten

Flexa muurverf, dekkend en mooi van kleur

Flexa muurverf is wellicht één van de meest gebruikte verfsoorten in Nederland. De verf wordt regelmatig gebruikt door zowel consumenten als professionals. Door de goede kwaliteit van de verf is het merk erg geliefd. Daarnaast is de verf erg gemakkelijk aan te brengen en daarom ook erg populair onder de niet gevorderde doe-het-zelver.

De prachtige kleuren van Flexa

Flexa staat bekend om haar mooie kleurrange. Wanneer het neerkomt op de speciale muurverf die zeer goed dekkend is, zijn er echter maar een aantal wittinten die door ons in het assortiment zijn opgenomen. Of het nu gaat om RAL 9010 of dat wellicht een iets geligere, nicotine wit, kleur aan je muren wilt hebben. Wij hebben het allemaal. En het meest fijne is nog wel dat de Flexa muurverf met powerdek eigenlijk altijd meteen de eerste keer dekkend is. Zo ben je snel klaar met het verven van je huis en hoef je niet te wachten tot het droog is om nogmaals een laag powerdek te smeren met je kwasten.

Kwasten en rollers

Het aanbrengen van een nieuwe laag verf op de muren kan natuurlijk niet zonder de daar bijhorende attributen. In ons assortiment zijn verschillende soorten rollers en kwasten opgenomen waarmee je de verf op een effectieve manier op de muur kunt strijken. Ook hebben we natuurlijk tal van verschillende verfbakken, om je kwast of verfroller in te dopen.