Vloercoating

Vloercoating

Vloeren hebben helaas niet het eeuwige leven. Dit geldt zeker voor parket en laminaatvloeren, die in de loop van de jaren flink kunnen slijten. Dat is vervelend natuurlijk, want je vloer wordt hierdoor niet alleen lelijk en grauw, maar kan ook glad worden. Gelukkig biedt HUBO prachtige vloercoating aan van epoxy, waarmee je jouw vloer weer als nieuw kunt maken. Maar wat is vloercoating precies en welke voordelen kan ons vakteam jou bieden als je epoxy vloercoating wilt laten aanbrengen in je huis, kantoorpand, winkel of bedrijf? 

Wat is vloercoating precies?

Wie besluit om epoxy vloercoating te laten aanbrengen, hoeft de huidige vloer er niet uit te slopen. Bij vloercoating wordt er namelijk - na het goed schuren van de vloer - een dunne laag epoxy vloercoating over de bestaande vloer aangebracht. HUBO kan hierbij helpen met een ervaren vakteam. Het betreft bij vloercoating een dunne en sterke kunststoflaag, die bestaat uit blanke of gepigmenteerde kunsthars (epoxy), die slijtvast is en de vloer er weer als nieuw uit laat zien. 

De belangrijkste pluspunten van een epoxy vloercoating

Wie kiest voor het meten en aanbrengen van een moderne epoxy vloercoating maakt het zichzelf gemakkelijk. Een vloercoating aanbrengen betekent bovendien dat je veel geld uitspaart omdat de oude vloer kan blijven liggen. De epoxylaag die via de vloercoating op je vloer komt, is vuilwerend en goed bestand tegen vocht. Hierdoor heb je de garantie op een vloer die lang mooi blijft. Verder is er een grote keuze aan stijlen, kleuren, motieven en patronen! Heb je hulp nodig bij het kiezen en aanleggen van een epoxy vloercoating? HUBO helpt je met plezier!