Deurbeslag

Filter en sortering

Prijs
  • 1 -23 van 525 producten
Hubo staat voor je klaar!

Deurbeslag voor binnendeuren en buitendeuren

Voor een goed werkende deur heb je verschillende soorten hang- en sluitwerk nodig. En je deur is pas compleet zodra er deurbeslag op zit, zoals een deurklink, een sluitplaat, een rozet voor het sleutelgat, een deurveer of een kierstandhouder. In de webshop van Hubo vind je alle vormen van deurbeslag die je nodig hebt, zowel voor binnendeuren als terrasdeuren. Je kan kiezen uit diverse stijlen en materialen. 

Deurknoppen en sluitplaten

De deurkruk is een essentieel onderdeel van bijna iedere deur. Een goede deurgreep zorgt immers voor gemak bij het openen en sluiten van deuren. Vaak heeft een deurklink tevens een mooie sluitplaat. Hierin kan een uitsparing gemaakt zijn voor een slot of niet. Het design van het deurbeslag dat je aan je deuren bevestigt, draagt bovendien bij aan de sfeer in jouw huis. Afhankelijk van je wensen kan je een deur verder voorzien van een sleutelplaatje, een huisnummer, een briefplaat voor de brievenbus, een vastzetklem, een deurdranger, een deurspion, een dievenklauw en dergelijke. 

Online deurbeslag kopen

Bij Hubo kan je online deurbeslag bestellen om je deuren mee te verfraaien. Je kan terecht voor onder meer complete deurkruksets, losse deurklinken, klikschilden, toiletsluitingen, voordeurknoppen, deurbuffers, deurstops, duwgarnituren en veiligheidsbeslag. Het assortiment bestaat uit deurbeslag van diverse materialen, zoals roestvrij staal (RVS), chroom, aluminium en messing. Er valt te kiezen uit meerdere ontwerpen, dus er is altijd een deurknop of rozet verkrijgbaar die past bij jouw deur en het exterieur of interieur van jouw woning.