Halogeenlampen

  • 1 -15 van 15 producten
Hubo staat voor je klaar!

Halogeenlampen: mooi helder licht

Halogeenverlichting biedt prachtig natuurlijk licht en is bovendien vaak dimbaar. Overal in huis kun je halogeenlampen toepassen. Een halogeenlamp heeft ten opzichte van een gloeilamp een langere levensduur en lager energieverbruik. De modernere lampen, zoals ledlampen, zijn energiezuiniger en duurder qua aanschaf. Halogeenlampen zijn verkrijgbaar in vele vormen en met diverse fittingen. Hubo levert halogeenverlichting van topmerken voor lage prijzen.

Halogeenlamp met GU10 of G9 fitting

Of je nu op zoek bent naar een dimbaar halogeenspotje, een capsulelamp of een halogeenbuis, bij Hubo vind je het allemaal. In ons uitgebreide assortiment zitten ook halogeen kaarslampen en kogellampen met diverse soorten fittingen. Draai bijvoorbeeld een exemplaar in je bureaulamp of leeslamp en geniet van het voortreffelijke licht. Voor elk verlichtingsarmatuur is er bij ons een geschikte halogeenlamp te vinden. Heb je dus bijvoorbeeld een laag geprijsde halogeenlamp met G9, G4 of R7S fitting nodig? Dan ben je bij Hubo aan het juiste adres, want wij hebben deze varianten allemaal in ons aanbod. De lampen zijn bovendien aantrekkelijk geprijsd. Ook verkopen we voordeelverpakkingen.

Goedkope halogeenverlichting bij Hubo

Voordelige halogeenlampen van A-merken koop je bij Hubo. De lampjes geven helder licht en zijn te dimmen tot ieder lichtniveau dat je wenst. Halogeenlampen passen in vele soorten armaturen en kunnen sfeervolle verlichting geven, maar ook voor functionele verlichting in afzuigkappen, plafondspotjes en dergelijke zijn ze zeer geschikt. Let op: langzaam maar zeker zullen de meeste typen halogeenlampen verdwijnen vanwege een verbod vanuit de Europese Unie.