Stapelblokken

  • 1 -8 van 8 producten
Hubo staat voor je klaar!

Stapelblokken in de tuin plaatsen

Met stapelblokken kun je een perfect strakke tuin aanleggen. De afscheidingen kunnen namelijk perfect dienen als bloembakken. Door het plaatsen van de stapelstenen creëer je diepte in de tuin. Dit geeft optisch een interessant perspectief, waardoor de tuin groter lijkt. De laatste jaren is het gebruik van deze stapelblokken in de tuin aanzienlijk toegenomen. 

Verschillende manieren om stapelblokken te gebruiken

Er zijn verschillende soorten stapelblokken te verkrijgen. Het doel van de stapelstenen is duidelijk: een afscheiding maken om meer diepte te creëren in de tuin. Het plaatsen van de stenen kan op verschillende plekken in zowel de voor- als achtertuin. Wanneer je bijvoorbeeld een afrastering wilt creëren voor de planten, kun je dit erg gemakkelijk met stapelblokken van beton. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om ze te gebruiken als muurblokken. Hiermee kun je een afscherming maken tussen meerdere delen in de tuin. Tot slot kun je de muurblokken ook op verschillende plekken in de tuin gebruiken. Door bijvoorbeeld meerdere vierkanten te maken in de tuin, krijg je verschillende dimensies. Deze stapelblokken van beton kun je vervolgens erg leuk combineren met bijvoorbeeld een boom of siergrind. Het siergrind kun je dan bijvoorbeeld in het wit erbij leggen, om een leuk contrast te bewerkstelligen.

Hulp nodig? Hubo helpt!

Hulp nodig? Hubo helpt met de keuze voor stapelblokken voor jouw tuin. Het vakteam van Hubo geeft je advies over alles wat met de verbouwing van je tuin te maken heeft.