Cement & betonmortels

  • 1 -23 van 37 producten
Hubo staat voor je klaar!

Kant en klaar cement kopen

Als je gaat verbouwen, dan heb je betonmortel nodig. Als het gaat om betonmortel, dan zijn er verschillende soorten verkrijgbaar. Dit product bestaat voor het grootste deel uit zand, cement en grind. Door een chemische reactie met water wordt het hard. Heb je het materiaal nodig voor vloeren? Wil je bijvoorbeeld een aantal palen in de tuin vastzetten? Ook voor kleine fundamenten is betonmortel te gebruiken. Dit geldt uiteraard ook voor metselcement. Verder gebruik je cement voor het dichtmaken van gaten of voor het monteren van materialen. 

Snelcement voor snelle verharding

Het is altijd heel gevaarlijk als je te maken hebt met trapleuningen die los zitten. Voordat je het weet, valt er iemand van de trap. Wil je zelf een trapleuning vastzetten, dan is snelcement ideaal. Dit cement wordt namelijk snel hard. Het is natuurlijk prettig als de leuning zo snel mogelijk weer gebruikt kan worden. Wil je direct aan de slag met je klus, dan is kant en klaar cement of kant en klaar beton natuurlijk het makkelijkst. Nu kan het nog lastig zijn om te weten hoeveel metselcement je moet kopen. Als je kijkt naar een zak beton, hoeveel kun je daar dan mee metselen? Wil je hier meer over weten, vraag dan advies aan ons vakteam.

Hubo helpt: kant en klaar beton voor jouw klus

Hulp nodig? Hubo helpt met vakkundig advies op maat. Je hebt een zak cement of een zak beton nodig, maar je weet niet precies hoeveel? Vertel ons vakteam wat je gaat doen en zij vertellen je of een zak cement wel of niet genoeg is voor jouw klus.