Histor trendkleuren 2020

Trendkleur 2020: Chinese Porselain

Kleur heeft op iedereen een andere invloed. En dat maakt het gebruik van kleur in huis ook zo leuk. Histor heeft drie nieuwe kleurentrends, welke aansluiten bij de tijd van nu, waarin we van ons huis weer een warme, gezellige plek willen maken. Laat je inspireren door de Histor Kleurentrends en de Trendkleur van 2020.

De trendkleur voor 2020 is Chinese Porcelain. Het is een prachtige mix van kobalt- en inktblauw. De diepe, krachtige blauwtint laten het lijken alsof je de stilte van de natuur ervaart. Ontdek de veelzijdigheid van de kleur aan de hand van drie trends: Flow on the Move, Flow at the Core & Flow in the know. Hij kan op verschillende manieren worden toegepast binnen het trendkleurenpalet van 2020. Groots, subtiel als basiskleur of in de details: jij bepaald!

Trend 1: Flow on the move

Deze trend brengt vele diverse kleuren samen. Hierdoor ontstaat er een fris nieuw beeld dat zowel modern als bekend aanvoelt. ‘Vloekende’ kleuren als Sweet Sheba, LA Heart en Chinese Porcelain zijn een frisse combinatie waarmee je jezelf helemaal vrij voelt.

Trend 2: Flow at the Core

De kleuren van Flow at the Core roepen comfort en nostalgie op. Troostrijke kleuren als Rose Stain en Suguaro geven een rustgevend gevoel. Helemaal door de toevoeging van donkere tinten als Robin’s Wing en Black Lily. Het lichte deel van de kleuren is toegevoegd om het geheel meer diepte te geven.

Trend 3: Flow in the Know

Deze trend zorgt voor een combinatie van technologie en natuur door middel van rauwe natuurtinten als Ginger Cake en Talavera. Creëer een mysterieuze sfeer met Wave of Mystery, door bijvoorbeeld de muur en kast in dezelfde kleur te schilderen. De deur in de kleur Gingercake zorgt voor wat contrast.

Schilderen als een meester

Als je weet welke kleuren je wilt gaan gebruiken kun je aan de slag. Een goede schilderklus begint bij de juiste voorbereiding en het juiste gereedschap. Met onze tips maak je altijd een goede start!

Bekijk onze tips

Kies en mix

Je kunt de trendkleuren natuurlijk combineren met je eigen smaak. Laat je inspireren door een van onze Woonstijlen en kom zo tot een bijzonder eindresultaat.

Bekijk de Woonstijlen

Direct aan de slag?