Woonstijlen: jullie wens is onze inspiratie!

“Wat wil jij nou écht?” We vroegen het aan onze klanten.

Veel van onze klanten vragen zich af hoe je tot een goed resultaat komt binnen een stijl. Wij helpen je daarom met het beste advies binnen onze woonstijlen: Landelijk, Romantisch, Stoer Industrieel en Scandinavisch. Zo kun je zelf aan de slag!

Test

Of je nu een beginnende klusser bent of een ervaren klusjesman of -vrouw; wij begrijpen dat je best wat hulp kunt gebruiken. In elke woonstijl vind je daarom persoonlijke wensen terug: de behoefte aan meer rust, de wens voor een luxe uitstraling of groen karakter, hulp bij het kiezen van de raamdecoratie of instructies voor het leggen van een visgraatvloer.

Onze stylistes hebben de woonstijlen samengesteld en laten deze én andere woonwensen in elke stijl terugkomen. Daarbij werken ze per stijl met verschillend kleur- en materiaalgebruik, type en stijl van meubels en verlichting.

Zo combineert de Woonstijl Scandinavisch natuurlijke, lichte materialen met een rustige uitstraling en de Woonstijl Stoer industriële elementen in volle, warme kleuren.

Liever ruw en natuurlijk? Kijk dan eens bij Woonstijl Landelijk: hier zie je de combinatie van natuurlijke tinten met het onbewerkte effect van hout, aardewerk en riet. Ga je voor chique kies dan voor Woonstijl Romantisch. Je vindt daar een combinatie van rijke materialen en kleuren met elegante producten. Net even anders.
 

Pak een ruimte aan

Het schilderen van een muur in een andere kleur is een goede start. Wil je meer? Bedenk dan dat niet alleen de muur, maar ook de kleur en het type van je vloer, je raamdecoratie en je meubels en accessoires meewerken aan het totaalbeeld.

Vraag jouw Hubo vakman of -vrouw om advies voor kleur, materiaal en techniek. Zij mengen voor jou de verf, regelen het juiste behang of die mooie vloer en vertellen je precies wat je moet doen.
 

Nieuwe  kast of deur uit een woonstijl?

Bekijk ze hieronder. Onze vakmensen meten, maken en monteren deze parels voor jou aan huis. Gegarandeerd goed.

Zoek je een inloop-, zolder-, keuken- of kantoorkast?

Bekijk hier al onze kasten!

Landelijk, klassiek, modern of basic?

Bekijk hier al onze deuren!
Hoe bepaal ik de indeling van mijn kamer?

Het is belangrijk om eerst de functie van de kamer te bepalen. Wat ga je er doen? Televisie kijken, studeren, rusten? Is er plek voor kinderen? Met antwoord op deze vragen ga je gericht aan de slag met het uitzoeken van meubels en verlichting. De indeling is meestal afhankelijk van zichtlijnen: zorg dat de zichtlijnen open zijn en gericht naar buiten. Blokkeer geen daglicht met grote meubels en zet ze niet te dicht op elkaar of bij de deur.

We zijn samen en hebben allebei een andere stijl, kun je ze ook mixen?

Ontdek waar de raakvlakken van de woonstijlen, niet de verschillend. Zo zijn er vast kleuren, materialen of meubels die overeenkomen met jullie beide stijlen. Kies bijvoorbeeld allebei twee items uit die je gaat gebruiken en ga op zoek naar een compromis.

Hoe krijg ik meer opbergruimte?

Ga voor slimme oplossingen en gebruik de volledige ruimte. Schakel hiervoor de hulp in van onze vakmensen. Voor hen bestaat er geen moeilijke hoek. Of lastige schuine wand. Dus of je nu sorteert, organiseert, verbergt, stapelt of pronkt: ze vinden altijd een oplossing. Kom langs in de winkel of ga bekijk hier alle info over kasten op maat.