Doe het zelf, doe het duurzaam

logo


Wat is duurzaam doe-het-zelven?
Het begrip duurzaam heeft meerdere betekenissen. Het betekent dat iets goed gemaakt is, goed onderhouden kan worden en dus lang mee gaat. Zonder daarbij de natuur en het klimaat te belasten. Kies je voor duurzaam dan draag je ook bij aan de gezondheid van jezelf, je gezin en mensen in je buurt. En aan de gezonde toekomst van je kinderen en kleinkinderen.

Vandaag de dag is het óók belangrijk om na te denken over het gebruik van duurzame materialen. Zodat je het milieu zo min mogelijk belast. Verder is het slim om ook de isolatie van je woning en andere energiebesparende maatregelen mee te nemen. Daarmee kan je woning weer jaren mee en bespaar je flink op je energierekening.
 

Hoe werkt het?
Heb jij van je gemeente ook een voucher ontvangen? (Het bedrag kan per gemeente verschillen en variëren van 50 tot 70 euro). Deze kan je innen door de kosten van duurzame producten te declareren.
- Je gaat naar de Hubo en koopt duurzame producten, deze zijn op je kassabon gemarkeerd met de letters RRE.
- Hieronder kan je de kassabon en vouchercode invoeren. (Dit kan ook op de website winstuitjewoning.nl.) De voucher kan maar één keer gebruikt worden dus zorg dat je hem helemaal benut.
- Het bedrag wordt na controle op je bankrekening gestort.

 

Voorbeelden van RRE geclassificeerde producten:

Lees er alles over in de brochure

Of upload hier je kassabon