Karakter professioneel

Karakter professioneel

Bij Hubo zijn we trots op ons huismerk Karakter: een krachtige en hoogwaardige kwaliteitsverf. Deze verf is er nu ook in een professionele buitenlakverf: Karakter Professioneel. Hiermee kunnen ook professionele schilders en kritische doe-hetzelvers aan de slag met een nog betere kwaliteit. 

Door de verschillende seizoenen krijgt verf in de buitenlucht meer te verduren dan binnen, waardoor het vaak voor een kortere periode meegaat. Karakter professioneel blijft door een extreme buitenduurzaamheid maar liefst 8 jaar onderhoudsvrij. Dat komt omdat de basis bestaat uit gesiliconiseerd alkydhars. Hierdoor is de buitenlak zeer goed weerbestendig. Het gaat daardoor langer mee en de kleur blijft langer goed. Ook draag je door de hoge duurzaamheid bij aan een beter milieu.

Bekijk het hele Karakter assortiment

Alles over het verven of schilderen van een muur

Wil je in huis een muur verven, maar zit je met de vraag: hoe verf je een muur? In deze blog lees je alles over verven en vind je een handig stappenplan voor het schilderen van een muur.

Aan de slag

Je houten kozijnen mooi en strak schilderen met deze tips

Je buitenkozijnen schilderen is belangrijk om ze te beschermen tegen allerlei weersinvloeden. Maar ook je houten kozijnen binnen schilderen is nodig om ze in goede staat te houden. Met ons stappenplan verf jij zelf je kozijnen.

Aan de slag

Een greep uit het Karakter Professioneel assortiment