Hubo Oldenzaal Selecteer als mijn winkel

Hubo Oldenzaal

Adres

Kaartgegevens ©2021
Kaartgegevens ©2021
Prossinkhof 34
7573BM OLDENZAAL
Routebeschrijving op Google Maps

Openingstijden

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
09:00 - 20:00 09:00 - 20:00 09:00 - 20:00 09:00 - 20:00 09:00 - 20:00 09:00 - 17:00 Gesloten
Sinterklaasavond 5 dec om18:00 gesloten Kerstmiddag 24 dec om 13:00 gesloten 1e kerstdag Gesloten 2e kerstdag Gesloten Oudjaarsdag 31 dec om 13:00 gesloten
Bas Hulsink van Hubo Oldenzaal
Bas Hulsink Eigenaar Hubo Oldenzaal

Welkom bij Hubo Oldenzaal. Een servicegerichte bouwmarkt met een veelzijdig assortiment en veel kennis in huis. Ons vakteam bestaat uit ervaren vakmensen met ieder een eigen professie. Van loodgieter tot timmerman en elektricien. Wij nemen de tijd om naar je te luisteren en je vakkundig te adviseren. Zo kan jij snel verder met je klus.

Als doe-het-zelf-zaak zijn wij in Oldenzaal al tientallen jaren een begrip. Laat je verrassen door onze veelzijdigheid in kennis en assortiment. Als een van de weinige bouwmarkten in de regio kun je ook terecht voor professionele verf en kleuradvies. Wist je dat wij iedere gewenste kleur kunnen mengen in iedere gewenste kwaliteit en prijs? Vraag gerust naar de mogelijkheden! Ook voor al je vragen zitten wij klaar. Ons team bestaat uit twaalf personen, met ieder zo hun professie. Van loodgieter, timmerman tot elektricien. Met andere woorden: jouw vraag zal altijd professioneel beantwoord worden. We zien je graag!

Onze preventieadviseur geeft een veilig advies!

Politie keurmerk veilig wonenWil je de kans op inbraak verkleinen? Onze gediplomeerde preventieadviseur beoordeelt graag de inbraakgevoelige plekken van je woning. Hij kan alle beveiligingsmaterialen leveren en monteren die voldoen aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen.

Klik hier voor meer informatie.

 

Werk waar we trots op zijn

Buitenzonwering

Bekijk alle foto's (2)

Deuren afhangen

Bekijk alle foto's (2)

Kasten op maat monteren

Bekijk alle foto's (2)

Raamdecoratie monteren

Bekijk alle foto's (2)

Vloeren leggen

Bekijk alle foto's (1)

Woning beveiligen

Bekijk alle foto's (1)

Zorg- en veiligheidsproducten monteren

Bekijk alle foto's (2)