De beste deals vind je in onze folders

Ons maatwerk
Van kasten en deuren tot zonwering, vloeren en raamdecoratie. Sommige producten vragen gewoon om maatwerk. Laat ons hier nu toevallig in gespecialiseerd zijn. Wij bieden een ruime keuze in maatwerkproducten, maar ook in kleuren en stijlen zodat je altijd het product vindt dat perfect past. Zowel bij jou als in je woning.

Services
Hubo helpt. Laat je het inmeten en monteren liever aan ons over? Onze montageservice meet, maakt en monteert het product aan huis. Als officieel Sikkens-specialist en Sigma-dealer adviseren wij je over de beste verf van professionele kwaliteit. Deze kunnen wij bovendien mengen in iedere gewenste kleur. Hout op maat zagen doen we ook, in onze eigen werkplaats. En wil je je aankopen liever thuis laten bezorgen? Geen probleem!

Hubo Zwaagwesteinde
Onze Hubo bouwmarkt in Zwaagwesteinde is meer dan zomaar een bouwmarkt. Al meer dan een kwart eeuw zijn wij de winkel waarop je kunt bouwen. Wil je je woning niet alleen mooier maar ook veiliger maken? Onze preventieadviseur beoordeelt je woning op inbraakgevoelige plekken en kan materialen leveren en monteren die voldoen aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen.