De beste deals vind je in onze folders

Ons maatwerk
We zijn trots op onze maatwerkproducten. Deze producten maken we geheel op maat en naar wens zodat ze perfect passen in je woonsituatie en bij je woonstijl. We bieden onder andere binnen- en buitendeuren, zonwering, raamdecoratie, maar ook vloeren en kasten op maat aan. Loop eens binnen en laat je informeren door onze vakkundige medewerkers.

Services
Hubo helpt, dat is ons motto. In de winkel, waar we bijvoorbeeld hout op maat zagen en verf mengen. Of wat dacht je van onze sleutelservice? Sleutels maken we bij terwijl je wacht of winkelt. Maar we helpen ook bij jou thuis. Heb je hulp nodig bij het inmeten of monteren van een klusproject? Wij meten, maken en monteren aan huis.

Hubo Zuidwolde
Bij Hubo Zuidwolde vind je naast klusartikelen en klusmaterialen een uitgebreid assortiment Discus diervoeders en dierbenodigdheden. Ook hebben wij een preventieadviseur in huis die je woning kan beoordelen op inbraakgevoelige plekken en je kan adviseren over beveiligingsmaterialen die voldoen aan het Politiekeurmerk Veilig wonen.