De beste deals vind je in onze folders

Ons maatwerk
Als specialist in maatwerk bieden wij een ruime collectie maatwerkproducten aan. Van raamdecoratie tot zonwering en van kasten op maat tot horren. Er zijn veel kleuren en stijlen mogelijk, dus je vindt altijd iets dat bij jou en je woonstijl past. Wij maken de producten op maat in onze eigen werkplaats. Inmeten en monteren kun je zelf doen, maar als je wil meet, maakt en monteert onze montageservice de producten aan huis. Wel zo makkelijk!

Services
Hubo helpt. We nemen ons motto heel serieus. Helpen doen we bijvoorbeeld door hout voor je op maat te zagen en verf te mengen in iedere gewenste kleur. Maar ook door je aankopen thuis te bezorgen als dat jou beter uitkomt. Wist je dat we in Zevenhuizen ook een eigen sleutelservice hebben? Wij maken sleutels voor je bij terwijl jij wacht of winkelt.

Hubo Zevenhuizen
Bij onze Hubo bouwmarkt in Zevenhuizen vind je naast een groot assortiment aan doe-het-zelf-artikelen ook allerlei voorzieningen voor je dagelijkse behoeften. Zo kun je bij ons bijvoorbeeld ook terecht voor het verzenden en ophalen van postpakketjes.