Woonstijl Stoer | robuust & kleur

Met robuuste vormen en grafische prints wordt een eigen woonstijl gecreeërd. Deze stijl ademt grote, open ruimtes met hoge plafonds zoals een oude school of fabriek. 

Een stoer interieur is meer dan alleen een industrië­le lamp en een betonlook vloer. Voeg groene kleuren en planten toe, dat maakt de kamer al een stuk knusser.

De Vinyluxe tegelvloer is niet van een echte stenen tegelvloer te onderscheiden en geeft een rauwe uitstraling aan de hele ruimte. Deze PVC tegelvloer combineert slijtvastheid met vochtbestendigheid en is eenvoudig te leggen.

De horizontale lijnen van de jaloezieën zorgen vervolgens voor een verbredend effect op het raamkozijn.

Zelf doen? In 5 stappen naar een stoere woonstijl:

1. Voeg groene en grijze kleuren toe.
2. Gebruik horizontale jaloezieën.
3. Gebruik grote planten.
4. Combineer robuuste vormen met grafische prints.
5. En maak gebruik van onafgewerkte materialen.

We gaan behangen!

Met behang, zoals deze Dutch Botanical versie, geef je je huis al snel een nieuwe look. Bang dat het te druk wordt? Behang dan één wand met een print en houd de rest rustig.

De CanDo Scampton deur met mat glas is een houten deur met de uitstraling van staal. Deze deuren zijn deze niet alleen een stuk goedkoper dan ‘echte’ stalen deuren, maar ook nog eens gewoon toepasbaar in je huidige kozijn.

Maak een houten plank met steigerbuizen!

De steigerbuis geeft de plank een 'zwevende look'. Staat goed in de stoere woonstijl. Maak 'm nu zelf!

Klik hier voor de uitleg

 

 

Leg je gebruikte kleuren vast in jouw verfpaspoort


verfpaspoort

In het verfpaspoort vind je inspiratie en kan je de kleuren van je uitgekozen wanden, plafonds en accessoires noteren. Handig, zo vind je altijd de juiste kleur weer terug.

Haal het verfpaspoort gratis in de winkel of vind hem in je account.

Haal hier jouw verfpaspoort!

Dit heb je nodig voor de woonstijl Stoer:

Bekijk de andere woonstijlen:

Meer stoer?

Wil je meer inspiratie opdoen? Bekijk dan deze stoere inrichting waarbij verschillende structuren en texturen met elkaar worden gecombineerd!

Deze woonstijl staat bekend om zijn onafgewerkte karakter. Dit is dan vaak een behoorlijke uitdaging: iets nieuws maken met een ruwe uitstraling.


Bekijk hier nog meer inspiratie!

 

Romantisch roze geeft rust

Bekijk de woonstijl Romantisch

Strakke en geometrische vormen 

Bekijk de woonstijl Scandinavisch

Regelrecht van het platteland

Bekijk de woonstijl Landelijk
Hoe bepaal ik de indeling van mijn kamer?

Het is belangrijk om eerst de functie van de kamer te bepalen. Wat ga je er doen? Televisie kijken, studeren, rusten? Is er plek voor kinderen? Met antwoord op deze vragen ga je gericht aan de slag met het uitzoeken van meubels en verlichting. De indeling is meestal afhankelijk van zichtlijnen: zorg dat de zichtlijnen open zijn en gericht naar buiten. Blokkeer geen daglicht met grote meubels en zet ze niet te dicht op elkaar of bij de deur.

We zijn samen en hebben allebei een andere stijl, kun je ze ook mixen?

Ontdek waar de raakvlakken van de woonstijlen, niet de verschillend. Zo zijn er vast kleuren, materialen of meubels die overeenkomen met jullie beide stijlen. Kies bijvoorbeeld allebei twee items uit die je gaat gebruiken en ga op zoek naar een compromis.

Hoe krijg ik meer opbergruimte?

Ga voor slimme oplossingen en gebruik de volledige ruimte. Schakel hiervoor de hulp in van onze vakmensen. Voor hen bestaat er geen moeilijke hoek. Of lastige schuine wand. Dus of je nu sorteert, organiseert, verbergt, stapelt of pronkt: ze vinden altijd een oplossing. Kom langs in de winkel of ga bekijk hier alle info over kasten op maat.