De beste deals vind je in onze folders

Ons maatwerk
Voor binnen- en buitenzonwering en horren op maat stap je bij ons binnen. Wij meten, maken en monteren aan huis. En sta je op het punt aan een schilderklus te beginnen? Wij weten als geen ander wat daarbij komt kijken. Binnen ons brede assortiment professionele verf adviseren we je over de meest geschikte verfsoort voor jouw klus.

Veilig wonen Westkapelle
Veilig wonen wil natuurlijk iedereen. Bij ons vind je alles wat je nodig hebt om je woning goed te beveiligen. Denk aan sloten met het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW), camera- en alarmsystemen. Wil je weten of je woning inbraakgevoelig is? Wij zijn een erkend PKVW-bedrijf. Maak een afspraak met onze preventieadviseur. Deze beoordeelt gratis je woning en kijkt of deze voldoet aan het PKVW.

Services Hubo Westkapelle
Hubo helpt. Wij bieden daarom verschillende services aan. Van een sleutel- en slotenservice voor het laten maken van extra sleutels tot een zaagservice waar we het hout voor jou op maat zagen. Verder zijn wij gespecialiseerd in de montage van kunststof kozijnen en gevelbekleding.